Despre noi

GLOBAL ASSISTANCE BROKER este o companie de brokeraj in asigurari cu o activitate de peste 10 ani pe piata de asigurari din Romania .

Asa cum o spune numele firmei ne-am dorit de la bun inceput sa fim profesionistul care asigura o asistenta globala (totala) de specialitate in domeniul asigurarilor. Sa oferim asiguratilor un serviciu de consultanta complet pe toata perioada colaborarii cu acestia,  incepand de la identificarea riscurilor, gasirea solutiilor de asigurare adaptate riscurilor, negocierea cu asiguratorii a conditiilor optime pentru incheiere politelor de asigurare, gestionarea politelor pe tot parcursul valabilitatii lor, asistenta nemijlocita in rezolvarea daunelor, informarea permanenta a asiguratilor in perspectiva adaptarii dinamice a portofoliului de asigurari in pas cu evolutia riscurilor. Acestea si toate celelalte activitati specifice serviciului nostru profesionist de  asistenta – consultanta au ca unic scop protectia globala (totala) a asiguratilor

In cei 10 ani de experienta am dovedit ca suntem un partener de incredere in asigurari ca prin tot ceea ce facem dam asiguratilor siguranta si incredere in viitor.

GLOBAL ASSISTANCE BROKER DE ASIGURARE SRL

  • inregistrata la Registrul Comertului sub nr  J30/1066/2008
  • functioneaza in baza Deciziei CSA (ASF) nr 813 /01.09.2008
  • inregistrata in Registrul Brokerilor sub nr RBK506/01.09.2008

GLOBAL ASSISTANCE BROKER este sustinuta de un actionariat puternic cu o buna capacitate de administrare a unei afaceri rentabile. Doi dintre asociatii semnificativi au dezvoltat de la zero o afacere de succes in Romania, fiind administratorii fondatori ai SC AUTONET IMPORT SRL, leader pe piata de automotive, experienta lor ca oamneni de afaceri, potentialul lor financiar ca investitori privati, sunt garantii solide pentru un sprijin financiar si logistic real. Ceilalti doi asociati cu experienta de peste 20 de ani in piata de asigurari ca manageri de succes in firmele de asigurari in care au activat asigura suportul profesional fiind implicati nemijlocit in conducerea executiva a firmei.

GLOBAL ASSISTANCE BROKER face parte din AUTONET GROUP, grup de firme care se sustin reciproc in activitate in cadrul unor parteneriate strategice de promovare reciproca a produselor si serviciilor.

In cei peste 10 ani de activitate  am reusit sa construim o echipa de adevarati profesionisti care este in continua crestere si dezvoltare profesionala. Cei 20 de angajati si peste 100 de colaoratori – asistenti in brokeraj isi desfasoara activitatea in cele peste 14 Agentii si Puncte de lucru din: SATU MARE, CAREI, NEGRESTI OAS, BAIA MARE, SIGHETUL MARMATIEI, BORSA , TARGU MURES, SIGHISOARA, LUDUS, CLUJ NAPOCA, TURDA, – BUZAU, BUCURESTI, SIBIU, BRASOV.

Avem Contracte de Parteneriat cu toti Asiguratorii semnificativi care activeaza pe piata din Romania (20 asiguratori).

Promovam toate produsele de asigurarea ale Asiguratorilor parteneri, aceste produse reagasidu-se in portofoliul de asigurari GLOBAL ASSISTANCE BROKER.