Despre noi

Cu permisiunea dumneavosatra incercam sa va retinem asupra unui aspect care ar putea contribui la optimizarea afacerii dumneavosatra fara ca acesta sa va afecteze suplimentar costurile. In plina criza financiara este necesar sa va chibzuiti cheltuielile, fara sa neglijati insa riscurile la care va expuneti.

Solutia pe care o oferim noi este sa acceptati sa va consiliem de o maniera profesionista in evaluarea si plasarea riscurilor la asiguratori de incredere, consultanta de specialitate si asistenta pe parcursul lichidarii daunelor, fara sa fie necesar sa ne platiti pentru acesta.

Suntem convinsi ca aveti deja relatii si experiente cu unul sau mai multi asiguratori, noi insa va putem oferii mai multe optiuni in orice moment avand in vedere ca piata asigurarilor este in continua transformare atat din punct de vedere al produselor oferite cit si bonitatii actionariatului acestora.

Suntem o societate de broceraj in asigurari nou intrata pe aceasta piata care insa beneficiaza de avantajul unei echipe dinamice, cu o experienta temeinica in asigurari si de sustinerea unui actionariat onorabil- fondatorii Grupului AUTONET. Avem contracte de parteneriat cu 11 din cei mai reprezentativi asiguratori din Romania, cu prspective de largire a spectrului de parteneri. Suntem specializati in gestionarea afacerilor corporate, insa desfasuram si activitate de retail.

Principalele 3 - 4 tipuri de asigurari din portofoliu sunt CASCO, RCA , INCENDIU, DAUNE PROPRIETATI. Aceste forme sunt predominante pentru ca ne-am inceput activitatea atacand segmentul corporate unde acestea au o pondere mai mare, insa odata cu dezvoltarea retelei de retail vom acorda atentie tuturor formelor de asigurare.

Ce este un Broker de Asigurare?

Brokerul de asigurari are compeneta profesionala recunoscuta, actioneaza independent si pe proprie respunedere si, intotdeauna, reprezinta interesele asiguratului. Brokerul de asigurari recomanda si negociaza cele mai bune solutii pentru gestionarea riscurilor, este un profesionist independent si reprezinta, intotdeauna, numai interesele Dvs.